A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Ямпільська територіальна лікарня" Ямпільської міської ради

Обгрунтування ремонт ліфту

Дата: 18.08.2023 15:38
Кількість переглядів: 32

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (закупівля UA-2023-08-11-009843-a)

 

1

Назва предмета закупівлі

«Капітальний ремонт ліфтової шахти з заміною обладнання головного лікувального корпусу КНП "Ямпільська територіальна лікарня" Ямпільської міської ради по

вул. Пирогова, 1 в м. Ямпіль Вінницької області»

2

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі складені  відповідно до потреб Комунального некомерційного підприємства «Ямпільська територіальна лікарня» Ямпільської міської ради та норм чинного законодавства і зазначені в тендерній документації. Робочий проект на капітальний ремонт ліфтової шахти з заміною обладнання головного лікувального корпусу розроблений на підставі: — завдання замовника на коригування проекту від 21.06.2023 р. №01-4-467. Передбачено виконання робіт з капітального ремонту в повному обсязі, а саме: капітальний ремонт ліфтової шахти з монтажем обладнання.

3

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі кошторисної документації та затвердженого Експертного звіту щодо розгляду проектної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт ліфтової шахти з заміною обладнання головного лікувального корпусу КНП "Ямпільська територіальна лікарня" Ямпільської міської ради по вул. Пирогова, 1 в м. Ямпіль Вінницької області (Коригування)». Експертиза проведена ТОВ «Вінстратегіятехбудекспертиза» .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу